Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 14 de desembre

Es col·loca la primera pedra del nou centre d'Atenció Primària de Palau-solità i Plegamans

8 de juliol de 2009Avui, dimecres 8 de juliol, la Consellera de Salut, Marina Geli, i l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, han col•locat la primera pedra del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) del municipi en un solar cedit pel consistori i on des de fa uns dies ja hi treballa la maquinària pesada.

 

En un acte que ha comptat amb la presència de molts palauencs i palauenques i amb la presentació del projecte de l'edifici per part dels arquitectes responsables, la consellera ha manifestat la importància de “començar una obra de 3 milions d'euros que servirà per millorar l'atenció de la salut de les persones i que a més suposa activitat econòmica i ocupació laboral en una època de crisi”. Marina Geli ha lloat el projecte del nou edifici que tot just comença a construir-se “per la seva magnífica aparença i per la integració amb el territori i amb l'àrea verda que tindrà adjacent”.

 

 

Abans del parlament de Marina Geli, l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, s'ha mostrat “molt satisfeta per donar el tret de sortida a una obra tan important i tan reivindicada per la ciutadania palauenca”. “Avui es demostra que quan tots treballem plegats, ciutadans, professionals i representants de totes les forces polítiques, hi surt guanyant la ciutadania”, ha subratllat l'Alcaldessa.

 

 

Després d'agrair al Departament de Salut i a totes les persones que treballen en aquest projecte, l'Alcaldessa Mercè Pla ha aprofitat per reivindicar “que el centre s'ompli de continguts, de més equipaments mèdics, serveis i professionals per realment ampliar i millorar el servei de salut a la ciutadania palauenca”. A més, Mercè Pla, ha recordat la demanda de “comptar amb una ambulància al municipi i que el CAP doni servei les 24 hores”.

 

 

El CAP de Palau-solità i Plegamans substituirà el consultori que hi havia actualment, permeten millorar les condicions i la funcionalitat de l'atenció als usuaris, així com donar nous serveis a un territori amb previsions d'increment de població. Així doncs, en aquest centre s'oferiran els serveis de medicina general, atenció pediàtrica, odontologia, atenció continuada i educació sanitària.

 

 

El nou edifici tindrà una superfície construïda de 1.657m², amb capacitat per donar cobertura sanitària a una població de fins a 20.000 persones, on s'hi situaran dotze sales de consulta de medicina general, quatre sales de consulta de pediatria, una sala de consulta d'odontologia, una sala de treball d'odontologia, dues sales de consulta polivalent, una sala per a serveis socials, una àrea d'atenció continuada i una altra d'educació sanitària. Palau-solità i Plegasmans ha experimentat en els últims anys un creixement molt important de població. La inversió prevista per a la construcció d'aquest nou equipament és de 3.041.853,68 euros.

 Imatges relacionades

  • P1040136

    P1040136

  • P1040125

    P1040125

  • P1040130

    P1040130