Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

Tall de circulació a la cruïlla entre Mestre Pere Pou i Can Cortès

17 d'agost de 2009La circulació de vehicles quedarà completament tallada entre els dies 19 i 25 d'agost a la cruïlla entre la rambla Mestre Pere Pou i el carrer de Can Cortès. La causa són els treballs d'asfaltat d'aquesta cruïlla, on s'hi està construint una nova rotonda que permetrà ordenar el trànsit en un dels punts més transitats de la xarxa viària palauenca.

 

Aquest tall de circulació afecta de manera especial a l'accés al Polígon Industrial de Can Cortès. Per això, es recomana l'itinerari que ja fa setmanes que realitzen els camions per accedir-hi, ja que se'ls hi ha prohibit la circulació en aquesta cruïlla. Es pot accedir al polígon per l'avinguda Països Catalans (tram al municipi de la carretera C155, de Sabadell a Granollers), Camí Reial, carrer Doctor Fleming, carrer Can Cortès, carrer la Cierva i carrer Indústria.

 

El tall es farà en aquestes dates d'acord amb la planificació de l'obra per part de l'empresa que les executa, que contempla finalitzar aquest tall abans de la Festa Major i del mes de setembre, quan el volum de trànsit augmenta considerablement.

 

A banda d'aquests treballs d'asfaltament, la rambla Mestre Pere pot patir altres talls en diversos trams durant les mateixes dates perquè es preveu construir passos de vianants elevats en alguns punts, actuació que és una de les millores en accessibilitat i seguretat que implica la reforma d'aquesta via.

 

Per tot plegat, es recomana que entre els dies 19 i 25 d'agost s'eviti transitar per aquesta via. Les millors alternatives són l'avinguda Catalunya, per als trajectes des del centre del poble i cap als barris del sud del municipi (Pedra Llarga, Can Maiol, Carrer de Baix...), i el Camí Reial, per als trajectes des del sud del municipi i cap al centre del poble. La ciutadania pot dirigir-se als Serveis Tècnics de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per ampliar la informació.Imatges relacionades

  • Construcció de la nova rotonda

    Construcció de la nova rotonda