Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 17 de febrer

Espectacular demostració d'enginy a la 6a Baixada d'Artefactes Rodats

7 de setembre de 2009L'edició d'enguany de la Baixada d'Artefactes Rodats, coneguts popularment com a trastos, va tornar a ser tot un èxit de participació i de públic. Els deu equips participants van demostrar, la tarda del dissabte 5 de setembre, la seva gran imaginació en enginyar uns artefactes ben divertits i originals, construïts a partir de materials reciclats.

 

Els participants, degudament assegurats amb cascos i altres proteccions, van assolir grans velocitats dins dels seus vehicles, que van rodar en les pronunciades baixades dels carrers del Castell i Sant Lluís, propers al Castell de Plegamans. Però a banda de ser uns artefactes capaços de resistir dos cops la baixada sense desintegrar-se, van destacar per l'originalitat dels seus dissenys. Per exemple, n'hi havia un que simulava una carrossa de cavalls, o un altre amb forma de rellotge, entre molts altres trastos cridaners.

 

A banda de participar en la prova de velocitat, els corredors i el públic que s'hi va congregar van poder gaudir d'un suculent berenar a base de botifarres. La cita es va aprofitar per fer el lliurament de premis del Concurs de Dibuix Infantil de la Festa Major així com per obsequiar els menors de 14 anys que van participar en el Concurs de Cartells de Festa Major.

 

La Baixada d'Artefactes Rodats va ser organitzada pel Patronat de Sant Isidre, l'Associació Teatral Farrigo-Farrago, la Colla de Ball de Gitanes i la Descoordinadora (Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans) i va comptar amb el patrocini de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.Imatges relacionades

 • Baixada Trastos 2

  Baixada Trastos 2

 • Baixada Trastos 1

  Baixada Trastos 1

 • Baixada Trastos 3

  Baixada Trastos 3

 • Baixada Trastos 4

  Baixada Trastos 4

 • Baixada Trastos 5

  Baixada Trastos 5

 • Baixada Trastos 6

  Baixada Trastos 6

 • Baixada Trastos 7

  Baixada Trastos 7