Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

Èxit absolut en la 6a Nit de l'Illa

21 de setembre de 2009La Nit de l'Illa va aplegar la nit de dissabte 19 de setembre als clients i als botiguers que formen part de l'Associació Illa Comercial Palau. En total van acostar-s'hi més de 1.500 persones que van poder gaudir dels gairebé 2.000 plats de sopar que es van lliurar gratuïtament. Tots els comerciants associats van participar a l'hora de proporcionar el sopar, d'organitzar els diversos reclams i en els 30 premis que es van regalar mitjançant sortejos.

 

La presidenta de l'Associació Illa Comercial Palau, Juani Baeza, es va mostrar molt satisfeta perquè amb la Nit de l'Illa poden “recompensar la fidelitat dels clients i clientes i agrair-los la confiança que dipositen en els comerços del municipi”. El regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, David Zambrana, va voler agrair als comerciants “per esforçar-se tant i organitzar una festa d'aquestes característiques, que sens dubte ajuda a reforçar la xarxa comercial de Palau-solità i Plegamans”.

 

A banda del sopar gratuït, els assitents a la 6a Nit de l'Illa van poder gaudir del concert de Kovitch, d'un Concurs Sorpresa amb el qual es va lliurar el Regal Especial Nit Illa, i del sorteig dels vals de compra que havien lliurat els establiments adherits a l'associació. Es van entregar premis econòmics (de 250€ a 1.000€) i viatges de 3 dies, amb hotel i avió, per a dues persones (París, Roma o Alemanya) a més de 20 premis sorpresa cedits per les botigues associades.Imatges relacionades

  • El regidor Zambrana atorga un premi a una guanyadora

    El regidor Zambrana atorga un premi a una guanyadora

  • El públic va omplir la carpa de la Nit de l'Illa

    El públic va omplir la carpa de la Nit de l'Illa

  • L'Alcaldessa, Mercè Pla, lliura un premi econòmic

    L'Alcaldessa, Mercè Pla, lliura un premi econòmic