Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

12a edició del programa Voluntariat per la llengua

17 de novembre de 2009El dijous 12 de novembre, a les set del vespre, va tenir lloc l'acte de presentació de la 12a edició del programa Voluntariat per la llengua a la Sala de Juntes de la Masia de Can Cortès.

L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Miquel Truyols i Rocabruna que va lloar la tasca de les persones voluntàries i aprenents i va destacar la importància d'aquesta iniciativa per fomentar l'ús social de la llengua.

 

En aquesta edició de tardor s'han format 27 parelles lingüístiques que, durant un mínim de deu setmanes, dedicaran una hora a la setmana a conversar en català.

 

En aquesta edició el Servei de Català i la Regidoria de Cultura ofereix als participants del programa un seguit d'activitats: una visita cultural a Sitges, un taller de cuina de Nadal, una visita a la Fundació Folch i Torres i un grup de conversa per als aprenents conduït per una voluntària.

“Voluntariat per la llengua” és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l'ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.