Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Les 400 persones que han renovat el DNI el passat mes octubre ja el poden passar a recollir a la prefectura de la Policia Local

28 de novembre de 2006L'horari per recollir-lo és de 9 del matí a 9 del vespre, de dilluns a divendres

Les 400 persones que han renovat el DNI el passat mes octubre a la masia de Can Cortès ja el poden passar a recollir a la prefectura de la Policia Local. L'horari per passar-lo a buscar és de 9 del matí a 9 del vespre, de dilluns a divendres.

L'èxit de resposta de la campanya engegada per l'Ajuntament el juny passat oferint la renovació del DNI als veïns i veïnes de Palau ja ha permès a 400 persones que ho han sol•licitat renovar o fer-se el carnet d'identitat durant el mes d'octubre. Aquesta mesura té com a objectiu evitar desplaçaments molestos a altres poblacions als veïns i veïnes de Palau per fer les gestions relacionades amb el DNI. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha arribat a un acord amb el Cuerpo Nacional de Policía perquè una unitat mòbil d'aquest cos es desplaci al nostre municipi per tramitar aquestes gestions. Després d'aquesta primera visita a l'octubre, la Unitat Mòbil visitarà Palau periòdicament en funció de la demanda de renovacions o realitzacions del DNI.

Els ciutadans i ciutadanes interessats/des poden trucar a la prefectura de la Policia Local de Palau (93 864 96 96) de 14 a 20 hores o fer la gestió en persona per apuntar-se a fer-se tràmits relacionats amb el DNI.