Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

L'Ajuntament dóna ple suport a l'editorial ‘La dignitat de Catalunya'

27 de novembre de 2009En el marc del Ple Municipal celebrat ahir, 26 de novembre, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va donar ple suport a l'editorial La dignitat de Catalunya, publicat el 26 de novembre per 12 diaris catalans, i al qual s'hi van adherir diverses cadenes radiofòniques. Amb l'esmentat editorial els mitjans de comunicació han sortit en defensa de l'Estatut de Catalunya i dels drets del poble català.

 

L'editorial pretén traslladar a l'opinió pública espanyola la preocupació que genera la possibilitat que el Tribunal Constitucional emeti una sentència molt dura contra l'Estatut.

Davant d'aquest fet inèdit, tots els grups municipals excepte el PP van votar a favor de la moció per donar ple suport a la iniciativa dels mitjans de comunicació.

 

Les 12 capçaleres que van signar l'editorial són: La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, Avui, el Punt, Segre, Diari de Tarragona, La Mañana, Diari de Girona, Regió 7, el 9 Nou, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa.Imatges relacionades

  • Ple Municipal del 26 de novembre

    Ple Municipal del 26 de novembre