Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Bona participació a la XIII Fira de Santa Llúcia

14 de desembre de 2009Palau-solità i Plegamans ha celebrat aquest cap de setmana la XIII Fira de Santa Llúcia organitzada per la regidoria de Comerç Indústria i Turisme de l'Ajuntament. Des de divendres i fins diumenge, més de 1000 persones han visitat  la Fira que dóna el tret de sortida a les activitats nadalenques.

Els visitants que van passar per la Fira van tenir l'ocasió de veure i comprar diferents articles i productes decoratius típicament nadalencs, però també d'artesania diversa, d'aliments artesanals i ecològics, d'articles de regal i bijuteria, art i decoració, titelles i joguines... Van tenir-hi cabuda també un espai per a les associacions de caire social, clubs esportius, associacions de mares i pares d'alumnes, centres educatius i altres entitats ciutadanes.

“Tot i el fred que ha fet aquests dies, la valoració de la Fira és prou bona, creiem que ha estat una bona oportunitat perquè els comerciants millorin els seus resultats en un any difícil com el que estem a punt de tancar” valorava el regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, David Zambrana. La previsió és que enguany s'instal•lin una cinquantena de parades a la plaça de Ca l'Estruch.
Imatges relacionades

  • Fira de Santa Llucia09

    Fira de Santa Llucia09

  • Fira Llucia 2

    Fira Llucia 2