Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 20 d'abril

Ara més que mai: Cap nen sense joguina!

22 de desembre de 2009De nou, un any més —però en un any força més complicat que els anteriors—, l'ONG Palau Solidari demana que la ciutadania palauenca torni a demostrar la seva solidaritat i aporti joguines noves per tal que cap nen es quedi sense els regals dels Reis Mags d'Orient. Aquest any s'ha doblat el nombre de famílies que no compten amb recursos suficients per rebre la visita dels Reis Mags d'Orient a causa de l'empitjorament general de la situació econòmica.

 

Cal destacar que només s'accepten joguines sense estrenar. Tothom qui vulgui col·laborar pot dipositar-les al supermercat Caprabo i a la Cooperativa Agrària, fins al dia 5 de gener. Les escoles de primària i els instituts de secundària del municipi també han estat punts de recollida, però només fins al 22 de desembre, jornada en què s'inicien les vacances de Nadal.

 

La campanya Cap Nen Sense Joguina és una inciativa de Palau Solidari, que s'encarrega de difondre-la, de recollir les joguines, ordenar-les i classificar-les i lliurar-les als Reis Mags d'Orient, que seran els qui les portaran a les llars en la Nit de Reis. Per dur a terme la campanya, Palau Solidari rep el suport i la col·laboració de Creu Roja Caldes-Palau, dels centres d'ensenyament de la vila, de les empreses Impuls i Mango, i dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.Imatges relacionades

  • Cartell de la campanya

    Cartell de la campanya