Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

El Pati Lúdic tanca una edició multitudinària

29 de desembre de 2009Centenars de nens, nenes i joves han omplert el Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor cadascun dels tres dies en què ha tingut lloc el Pati Lúdic 2009, que ha tancat avui les portes.

 

El Pati Lúdic ha ofert de forma totalment gratuïta un bon munt d'activitats lúdiques i esportives pensades per a infants i joves, que així han trobat una alternativa per omplir el seu temps de vacances nadalenques de forma profitosa. Han pogut escollir entre activitats i instal·lacions com una tirolina, un circuit de karts a pedal, tallers artístics i de manualitats, inflables que no han parat d'acollir els salts i jocs dels més menuts, una zona de videojocs amb Wii i Play Station, una competició de futbol 3x3 o un futbolin, entre altres.

 

En l'edició d'enguany, a més, s'ha celebrat un torneig de futbol 3x3. Els dos equips que han quedat millor classificats, Los Galácticos i Occidental Team, han rebut avui el seu premi, just abans de la cloenda del Pati Lúdic 2009. El regidor d'Esports, Albert Font, i el president de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, Àngel Marsal, han lliurat als joves guanyadors uns vals de compra que podran fer servir en bona part dels comerços de la vila. Albert Font ha destacat que “la gran afluència de públic demostra la importància de facilitar activitats com les que tenen lloc al Pati Lúdic per als postres infants i joves”.

 

El Pati Lúdic 2009 ha estat organitzat per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans juntament amb l'empresa ARES i amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans.Imatges relacionades

  • 091229 patiludic vistagral

    091229 patiludic vistagral

  • 091229 patiludic equip3x3b

    091229 patiludic equip3x3b

  • 091229 patiludic equip3x3a

    091229 patiludic equip3x3a