Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

L'Ajuntament fa una aportació econòmica a l'ONG Mans Unides

5 de gener de 2010L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha fet una aportació de 5.894,73€ a l'ONG Mans Unides-Vallès Oriental. Es tracta d'uns diners previstos en el pressupost municipal de 2009, ja que la pròpia ONG va sol·licitar aquesta quantitat amb anterioritat. Mans Unides destinarà aquests diners al projecte ‘Millora de les capacitats pedagògiques del professorat a la regió Brong-Ahafo, Ghana', que té un cost global de 362.278,33€. Aquesta xifra es satisfà amb aportacions de diversos ajuntaments i altres administracions públiques, així com amb els fons propis de la pròpia ONG.

 

L'objectiu d'aquest projecte, i entre altres qüestions, és crear un centre de formació de professors per elevar el nivell educatiu de la zona i, alhora, el nivell econòmic de la població jove en preparar-la per ocupar llocs de treball qualificats. Mans Unides estima surtin uns 100 professors titulats per any, cosa que es tradueix en un benefici indirecte a 5.000 infants que, anualment, poden accedir a un professorat de qualitat. Mans Unides posa així la seva aportació per donar suport a les reformes educatives que ha posat en marxa el govern de Ghana però sense comptar amb un nombre suficient de professors.

 

“L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans no ha dubtat en aportar el seu gra de sorra perquè es tracta d'un projecte sòlid i molt necessari, amb actuacions i beneficis concrets i directes per a la població de la zona”, ha destacat l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, en formalitzar l'aportació del consistori. Josep M. Pagès, president de Mans Unides-Vallès Oriental, ha agraït l'aportació i ha recordat que “Mans Unides és una entitat amb una història molt sòlida, sempre amb l'objectiu de facilitar eines per tal què tothom pugui tenir una vida més justa”.

 

El lliurament de l'aportació ha tingut lloc aquest matí a la Masia de Can Cortès. Mercè Pla i Josep M. Pagès han estat acompanyats per voluntàries palauenques de l'organització.Imatges relacionades

  • Mercè Pla lliura l'aportació a Josep M. Pagès, en companyia de voluntàries de Mans Unides

    Mercè Pla lliura l'aportació a Josep M. Pagès, en companyia de voluntàries de Mans Unides