Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de setembre

Èxit rotund de la campanya ‘Cap Nen Sense Joguina'

5 de gener de 2010La ciutadania palauenca ha respost sobradament a la campanya Cap Nen Sense Joguina, que organitza i coordina l'ONG Palau Solidari. I és que les aportacions han sobrepassat de llarg les previsions dels organitzadors de la campanya.

 

Cal tenir present que, en comparació amb l'any passat, enguany s'havia doblat el nombre d'infants que podien quedar-se sense rebre la visita dels Reis Mags d'Orient a causa de l'empitjorament de la situació econòmica. La gran resposta de ciutadans i ciutadanes, empreses, centres d'ensenyament i entitats diverses, no sols ha permès cobrir les necessitats que s'havien generat al municipi, sinó que ha generat un excedent de joguines que es cediran per tal que els Reis Mags les reparteixin en altres municipis on no s'hagin cobert les necessitats.

 

La campanya Cap Nen Sense Joguina és una iniciativa de l'ONG Palau Solidari, si bé ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament, Creu Roja Caldes-Palau i totes les escoles i instituts del municipi. Han fet aportacions molts ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans a títol personal, així com les empreses Mango, IMC, Impuls Produccions, Oz Estudi i l'escola la Marinada.Imatges relacionades

  • Cartell de la campanya

    Cartell de la campanya