Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

Avui comença la recollida de la brossa porta a porta als barris de Can Duran i Montjuïch

11 de desembre de 2006Avui 11 de desembre entra en funcionament la recollida d'escombraries porta a porta als barris de Montjuïch i Can Duran. Es començarà a aplicar en aquests dos barris el sistema porta a porta com a prova pilot per fer les correccions i millores que siguin necessàries per, posteriorment, estendre'l a la majoria de barris de Palau al llarg de 2007.

Per les característiques de la trama urbana de Palau no es podrà aplicar el sistema porta a porta a tot el municipi i, inicialment, hi haurà dues modalitats de recollida:

Porta a porta: Aquest sistema es començarà a implementar en una primera fase pilot a les urbanització de Can Duran i Montjuïc i també inclourà els grans generadors de residus orgànics de la vila (en concret, el sector de la restauració, bars, escoles Municipals, escola Bressols, forns i comerços de fruiteria ) i alguns equipaments municipals). La recollida serà diària (excepte el dimarts) durant tot l'any. A més, el sistema porta a porta també preveu la recollida de la poda a les llars del municipi quinzenalment.

A banda d'una xerrada informativa que ja s'ha realitzat, les llars rebran informació personalitzada de com fer aquest procés i poder respondre a qualsevol dubte que es pugui generar.

Amb contenidors: La recollida amb contenidors s'aplicarà al centre del poble –a la zona compresa entre Can Maiol i la Riera de Caldes- incorporant contenidors marrons per a la recollida orgànica a les bateries de contenidors que ja existeixen actualment.

Les novetats i millores que s'incorporen per a aquest servei suposaran un cost per a l'Ajuntament que de 1.070.490 € anuals. Es preveu que aquest nou sistema incrementi la recollida de material reciclable sobre un 55% del que es recull en l'actualitat, que és del 25%.

Imatge


Imatges relacionades

  • Cubell per la brossa orgànica

    Cubell per la brossa orgànica

Documentació adjunta