Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

Visita de l'alcalde d'Elna (França) a Palau

13 de desembre de 2006És de tots conegut el treball altruista que l'Elisabet Eidenberg va dedicar als nens i nenes que fugien de la guerra civil espanyola, amb la creació de la maternitat d'Elna, municipi francès del Pirineu oriental. Un d'aquests nens viu a Palau-solità i Plegamans, en Lluís Agudo. Agudo vol demostrar el seu agraïment col•laborant desinteressadament en la recaptació de fons per la rehabilitació de l'esmentada maternitat, ara de propietat municipal muntant una exposició de caràcter benèfic.

Per aquest motiu, el passat 1 de desembre va visitar Palau l'alcalde d'Elna per rebre el quadre pintat per en Lluís que formarà part de l'exposició per recaptar fons per a la rehabilitació de la maternitat, i per enfortir els lligams entre ambdós ajuntaments que han de permetre en un futur proper la realització d'una visita institucional a Elna, així com dedicar una plaça o un carrer del nostre municipi, a l'entranyable figura de l'Elisabet Eidenberg. L'alcalde d'Elna va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcaldessa, Teresa Padrós, i la regidora de Participació, Àngels Marcuello.

De fet, el ple de l'Ajuntament de Palau ja va aprovar una moció per unanimitat demanant la Creu de Sant Jordi per l'Elisabet Eidenberg, fet que aquest any es va fer efectiu.

Imatge
D'esquerra a dreta, l'alcalde d'Elna, l'alcaldessa de Palau, la regidora de Participació Ciutadana i el veí de Palau Lluís Agudo amb el seu quadre

Imatges relacionades

  • Elisabet Eidenberg a la Maternitat d'Elna

    Elisabet Eidenberg a la Maternitat d'Elna

Enllaços relacionats