Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

Parlem d'alimentació saludable.

19 de febrer de 2010Alguna vegada t'has preguntat perquè tothom insisteix en parlar sobre alimentació saludable? L'explicació per això està en el fet de que els aliments són fonamentals per al creixement, desenvolupament i enfortiment del nostre cos. Són els que ens donen l'energia que necessitem per a realitzar les activitats de cada dia: caminar, jugar, estudiar, treballar, ballar... Una alimentació saludable també ens pot ajudar a prevenir les malalties.

 

 

Això passa perquè existeix una relació directa entre la teva alimentació/nutrició, la salut i el trobar-se a un estat de benestar físic i mental. És a dir, l'alimentació és un pas molt important perquè tu estiguis viu, amb salut i feliç!!!

 

 

Tu deus estar preguntant-te: Val, però com puc saber si la meva alimentació és correcta? Estic menjant el que necessito per a desenvolupar-me adequadament?

 

 

La primera cosa que necessites saber és que el nostre cos necessita TOTS els tipus aliments, perquè tots són molt importants per nosaltres!

 

 

Per a més informació pots consultar algunes recomanacions de la Sociedad Espanyola de Endocrinologia i Nutrició (SEEN), a la pàgina del Ministeri de Sanitat i Consum.Imatges relacionades

  • Sopa de Lletres Nutrició

    Sopa de Lletres Nutrició

Documentació adjunta

Enllaços relacionats