Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

Agenda del cap de setmana

18 de febrer de 2010*Divendres 19 de febrer

CONCERT DE MARC PARROT:

‘50 ANYS DE LA NOVA CANÇÓ'

PROGRAMACIÓ ESTABLE DE MÚSICA

HORA: 22.30h

LLOC: Teatre de la Vila

ENTRADES: Venda anticipada a la Masia de Can Cortès, a partir del 16 de febrer, de 16 a 21h. Al Teatre, mitja hora abans de l'inici del concert. Preu: 10€ i descomptes especials.

Direcció: Marc Parrot i Ramon Simó

Ressenya: En Marc Parrot i en Ramon Simó s'han encarregat de muntar un espectacle per commemorar aquesta celebració. La dramatúrgia de l'espectacle és responsabilitat de Ramon Simó, que amb una posada en escena senzilla però original dóna coherència i sentit al repertori. En Marc Parrot, a través d'un personatge creat per a l'ocasió, ens fa de guia dins d'aquest univers. Interpreten temes com De mica en mica d'en Serrat o Homenatge a Teresa, d'Ovidi Montllor.

Organitza: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Regidoria de Cultura. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 

*Diumenge 21 de febrer

ESPECTACLE FAMILIAR:

‘OLIVER TWIST'

A CÀRREC DE LA CIA. LA REMOREU TEATRE

HORA: 12h

LLOC: Teatre de la Vila

Entrades: Venda 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.

anticipada d'entrades a la Masia de Can Cortès, a partir del 16 de febrer, de 16 a 21h. Al Teatre, mitja hora abans de l'inici del concert.

Ressenya: Anglaterra, mitjans del segle XIX. Tota Europa està immersa en la misèria, la corrupció, l'odi, la fam i l'explotació. Un nen orfe que creu en la bondat i la generositat, aconsegueix descobrir el seu origen malgrat trobar-se enmig d'aquest món.

Organitza: Associació Local la Xarxa, amb el suport de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.Imatges relacionades

  • Marc Parrot en concert

    Marc Parrot en concert