Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

Un grup d'alumnes de l'Escola Palau visita l'Ajuntament

23 de febrer de 2010Una cinquantena de nens i nenes, alumnes de 3r de primària de l'Escola Palau, han visitat aquest matí el Saló de Plens de la Casa Consistorial. Els nens i nenes, que anaven acompanyats pels seus professors i per alguns pares i mares, han estat rebuts per l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el regidor de Sostenibilitat i Medi Natural, Abel Julien, i el regidor d'Indústria, Comerç i Turisme, David Zambrana.

 

Un cop tothom s'ha acomodat a la Sala de Plens, els alumnes no han dubtat en fer tota mena de preguntes a l'Alcaldessa i als regidors sobre el funcionament de l'administració local i sobre aquells temes que més els interessen, com a infants i com a ciutadans de Palau-solità i Plegamans. També s'han referit a l'estat de les obres que s'estan fent a la Casa Consistorial però que no han impedit la visita. “És important que els nens sàpiguen què es fa al seu Ajuntament i com funciona el sistema democràtic, que els fa partícips de tot el que passa en la societat de la qual formen part”, destaca l'Alcaldessa, Mercè Pla. El regidor Abel Julien s'ha mostrat molt satisfet “per l'interès que els alumnes han mostrat sobre el funcionament de l'Ajuntament i com participar activament en les decisions que afecten al seu poble”. Per la seva banda, el regidor David Zambrana ha subratllat la importància d'incentivar “la voluntat de dir la seva des de la infància i cultivar una ciutadania cada cop més activa i més crítica”.

 

En acabar la visita i la xerrada amb els tres representants polítics, tots els alumnes han rebut com a obsequi una petita motxilla, amb el llibre Petita història de Palau-solità i Plegamans, il·lustrat per Pilarín Bayés i escrit per Conxa Bonet i Montserrat Baulenas. Dins la bossa també hi han trobat una petita llibreta amb un bolígraf i un exemplar de l'última edició del Butlletí d'Informació Municipal Fem Poble. Aquesta trobada els infants i els representants polítics s'emmarca dins d'un conjunt de visites que organitzen les escoles del municipi i l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.Imatges relacionades

  • Alumnes de l'Escola Palau a la Sala de Plens

    Alumnes de l'Escola Palau a la Sala de Plens