Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Es presenten els pressupostos a la ciutadania

2 de març de 2010El passat dilluns dia 1 de març, l'auditori de la Masia de Can Cortès va acollir la presentació pública dels pressupostos municipals per al 2010.

El regidor d'Economia Albert Font i l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans van explicar els objectius principals del pressupost aprovat per l'exercici 2010. En aquest sentit, el regidor va destacar que aquests pressupostos prioritzen els seus als ciutadans que competen a l'ajuntament, els serveis socials, el foment de l'ocupació i les inversions en equipaments i via pública.

Al llarg de la presentació es va parlar de la disminució d'ingressos destacant els que provenen de l'Estat. Per contra, és el pressupost dels darrers 15 anys on menys puja la despesa en personal. “Els sous dels càrrecs polítics és el tercer any consecutiu que no pateix cap variació. L'única variació d'aquesta legislatura va ser l'any 2008, amb un increment de l'IPC” apunta el regidor Albert Font.


Per la seva banda, l'alcaldessa Mercè Pla va recordar que l'endeutament es manté en el nivell del 2005, molt per sota del permès per la llei. “Fent de Palau-solità i Plegamans un dels ajuntaments menys endeutats.”


Finalment, es va destacar que la situació financera està sanejada, tot i que la tresoreria municipal es veu afectada per l'increment de pendents de cobrament que oscil•la fins a més de 5 mil•lions d'euros.Imatges relacionades

  • presentació pressupostos

    presentació pressupostos

Documentació adjunta