Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 20 de març

Èxit rotund de la xerrada per a mares i pares d'infants i nadons

5 de març de 2010Els assistents van omplir de gom a gom l'Auditori de Can Cortès i el torn de preguntes es va allargar fins la 1 de la matinada

 

L'afluència de públic i la gran participació de les persones assistents a la xerrada Com els podem ajudar a créixer?, que es va celebrar ahir al vespre, “demostra la utilitat de les sessions i conferències educatives, que ajuden a fer que els pares sàpiguen com fer-s'ho per tal que els seus fills creixin adquirint bons hàbits”, destaca el regidor d'Ensenyament, Josep M. Serraviñals.

 

La Dra. Maria Jesús Comellas, professora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), directora del grup GROVE i coordinadora de l'Observatori de la Violència a les Escoles, va començar la xerrada, poc després de les 9 del vespre, explicant quina és l'actitud adequada que han de prendre els pares i mares per ajudar els seus infants a créixer. Tot seguit va abordar les estratègies que es poden seguir per actuar correctament davant situacions quotidianes, com rabietes o dificultats a l'hora de menjar o d'anar a dormir, i així aconseguir que els fills adquireixin hàbits correctes que els ajudaran a créixer de forma sana i feliç.

 

Un cop Comellas va culminar l'exposició teòrica, el públic assistent va poder participar exposant els seus dubtes i explicant situacions quotidianes per tal que la doctora els hi aportés la seva opinió i consells. També va servir per tal que les mares i pares compartissin experiències així com solucions davant les situacions en què es troben habitualment amb els seus fills i filles.

 

La regidoria d'Ensenyament té previst realitzar més xerrades abans que acabi el curs 2009-2010. La propera estarà orientada a pares i mares de nadons i infants, i s'hi parlarà sobre el límits que cal posar per a l'educació dels fills.Imatges relacionades

  • L'Auditori de Can Cortès es va omplir de gom a gom en la xerrada feta el 4 de mar

    L'Auditori de Can Cortès es va omplir de gom a gom en la xerrada feta el 4 de mar