Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

Arrenca la consultoria tutoritzada per ajudar les empreses a superar la crisi

10 de març de 2010L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el regidor de Desenvolupament Empresarial i Ocupació, Albert Font, han donat aquest matí el tret de sortida a la consultoria tutoritzada que el Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) ha organitzat de manera gratuïta per dotar d'eines pràctiques a les empreses per superar amb èxit l'actual context socioeconòmic.

 

Mercè Pla ha donat la benvinguda a totes les persones que han acudit a la consultoria per aprendre i trobar solucions a les situacions concretes en què es pugui trobar cada organització. L'Alcaldessa, a més, ha encoratjat als assistents a esprémer les jornades, que van a càrrec de Juan Luis de los Ríos, representant de la consultora especialitzada System Institut i especialista en reenfocament de negocis. “Aprofiteu el gran professional que us aportarà aquestes eines, ja que Juan Luis de los Ríos ja ha ofert altres jornades en aquest municipi que han estat valorades de manera excel·lent per les persones que hi van assistir”, ha recordat l'Alcaldessa. El regidor Albert Font considera que “és molt encertat que les empreses tinguin interès en renovar-se i en innovar com a via no sols per sobreviure a la crisi, sinó per sortir-ne reforçats”. “Des del DESOC continuarem treballant per donar suport als emprenedors i afavorir l'ocupació”, es compromet el regidor, qui assegura: “Hi haurà més jornades per ajudar les empreses, els autònoms i els treballadors”.

 

La consultoria s'adreça a empresaris, gerents de PIME (Petita i Mitjana Empresa), comptables i altres professionals vinculats a la gerència i amb accés a la informació financera de companyies de 5 o més anys de creació, preferentment industrials, comercials i distribuïdores. A banda de l'aprenentatge en diversos camps cabdals per a l'èxit empresarial, la consultoria els aportarà diversos beneficis, com un estudi econòmic i financer de la seva empresa, fet pel propi empresari, des dels darrers 5 anys; un estudi de costos; l'establiment de reducció de costos; i un full de tresoreria de la seva empresa a 12 mesos vista.

 

En concret, avui s'ha inaugurat aquesta consultoria tutoritzada i s'ha realitzat la primera sessió d'un total de sis. En la jornada d'avui, titulada Les claus per a la rendibilitat empresarial, Juan Luis de Los Ríos aprofundeix en aspectes de màrqueting, innovació, estratègia i comercialització per fer créixer el compte de resultats. Les altres cinc sessions de la consultoria tractaran sobre els següents temes:

 

Sessió 2. Innovació. Camins cap a la innovació a la PIME

Divendres 12 de març, de 10 a 13h, a l'Auditori de Can Cortès (Camí Reial, 56)

 

Sessió 3. Estats financers. Balanç de situació i compte de resultats

Dimecres 17 de març, de 10 a 13h, a l'Espai Jove l'Escorxador (pg. de la Carrerada, s/n)

 

Sessió 4. Anàlisi economicofinancera a través de ratis

Divendres 19 de març, de 10 a 13h, a l'Espai Jove l'Escorxador

 

Sessió 5. Reducció de cost. Treball sobre el compte de resultats

Dimecres 24 de març, de 10 a 13h, a l'Espai Jove l'Escorxador

 

Sessió 6. Gestió de la tresoreria

Divendres 26 de març, de 10 a 13h, a l'Espai Jove l'Escorxador

 

La consultoria tutoritzada gratuïta ha estat organitzada pel Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, amb el suport del Fons Social Europeu de la Unió Europea, del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.Imatges relacionades

  • Albert Font, Mercè Pla i Juan Luis de los Ríos (d'esq. a dreta) en la presentació

    Albert Font, Mercè Pla i Juan Luis de los Ríos (d'esq. a dreta) en la presentació

  • Juan Luis de los Ríos inicia la sessió

    Juan Luis de los Ríos inicia la sessió

Documentació adjunta