Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 15 de novembre

El mes de les dones

17 de març de 2010Anar a comprar és una odissea. Primer les compreses; fina, ultrafina, amb ales, sense ales, de nit... Després els tampons; regular, súper, mini, amb aplicació, sense... I tot per a què? Doncs per poder suportar millor aquells dies del mes en què les hormones estan alterades, has de mantenir-te serena tot i tenir un dolor a la panxa i a la ronyonada insuportable i, a més, estàs més susceptible que mai.

Un cop a l'any toca ginecòleg, apa ves a que un senyor, o senyora, que últimament s'ha posat de moda, et miri i investigui encuriosit les teves parts més íntimes, però què més vols, es preferible això que no pas que una màquina t'aixafi els pits per fer-te una mamografia. Però clar, prèviament t'has d'haver depilat, un cop al mes sense falta, i no t'oblidis de les celles i el bigoti que tant cobreixen la teva cara. Per acabar, posa't mona, no t'oblidis del maquillatge, que sempre va bé per tapar les petites imperfeccions. Crema per aquí i una mica per allà, de mans, de peus, per a pells grasses, per a pells seques, sense oblidar-se de les normals, que costa trobar-ne però n'hi ha. La pell és important tenir-la hidratada, ho diuen els metges.

En fi, el mes de les dones és dur, ja se sap, però un cop ha passat la cera i toques aquella pell tan fina i hidratada, no desitges res més que sentir-te desitjada sent, com no, una dona.


(Per Laura Rosa)Imatges relacionades

  • Poesía de Ángel González: Áspero mundo (Imatge extreta del banc d'Imatges i So del Ministeri d'Educació)

    Poesía de Ángel González: Áspero mundo (Imatge extreta del banc d'Imatges i So del Ministeri d'Educació)