Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Visita d'obra al nou Centre d'Assistència Primària

18 de març de 2010El nou edifici del Centre d'Assitència Primària (CAP) de Palau-solità i Plegamans ja ha pres forma, ja que l'estructura ja s'ha alçat sobre uns terrenys de titularitat municipal situats al carrer Can Cortès. L'avançat estat dels treballs ha permès realitzar la primera visita a les obres. La comitiva ha estat encapçalada per l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i el director del Sector Sanitari del Vallès Occidental, el doctor Joan Parellada.

 

Han visitat les obres junt amb diversos regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i amb tècnics del consistori. Tots ells han pogut preguntar tota mena de detalls i rebre tot tipus d'informació per part de l'arquitecte responsable del nou edifici, Joan Casanovas, i de tècnics de l'empresa pública de la Generalitat de Catalunya GISA (Gestió d'Infraestructures SA) i de Construccions Curto, l'empresa que executa les obres.

L'Alcaldessa Mercè Pla, ha destacat “la gran qualitat en el disseny de l'edifici, molt lluminós, espaiós i còmode”, si bé s'ha mostrat durant tota la visita molt interessada per tota mena de detalls i per introduir millores, ja que “cal assegurar-se que es traurà el màxim rendiment d'aquest nou equipament tan important per a la ciutadania del municipi”, ha puntualitzat Pla.

 

De fet, ja s'ha construït l'estructura bàsica de l'edifici, que està dissenyat en forma d'U, al voltant d'un gran pati central obert a l'aire lliure. Les obres marxen segons el calendari previst i també s'espera que els equipaments que ha d'aportar el Servei Català de Salut estaran disponibles en el moment en què finalitzin completament els treballs. “Treballem amb la previsió de poder inaugurar el nou CAP a finals de setembre o principis d'octubre”, avança el regidor d'Urbanisme, Josep M. Serraviñals, si bé “encara és massa d'hora per fixar una data exacta ja que es depèn de diversos actors i de factors molt complexes”, amplia el regidor.

 

L'acte de col·locació de la primera pedra del nou CAP va tenir lloc el 8 de juliol de 2009, i va comptar amb la presència de l'Alcaldessa Mercè Pla i de la Consellera de Salut, Marina Geli. El nou edifici tindrà una superfície construïda de 1.657m², amb capacitat per donar cobertura sanitària a una població de fins a 20.000 persones, on s'hi situaran dotze sales de consulta de medicina general, quatre sales de consulta de pediatria, una sala de consulta d'odontologia, una sala de treball d'odontologia, dues sales de consulta polivalent, una sala per a serveis socials, una àrea d'atenció continuada i una altra d'educació sanitària. Palau-solità i Plegamans ha experimentat en els últims anys un creixement molt important de població. La inversió prevista per a la construcció d'aquest nou equipament és de 3.041.853,68 euros.Imatges relacionades

 • 100318 noucap visitaobres1

  100318 noucap visitaobres1

 • 100318 noucap facana

  100318 noucap facana

 • 100318 noucap paticentral

  100318 noucap paticentral

 • 100318 noucap visitaobres2

  100318 noucap visitaobres2