Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 12 de novembre

L'Ajuntament atorga a ADISPAP l'aportació solidària dels Amics del Tren

22 de març de 2010L'Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans (ADISPAP) ha rebut de mans de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, un xec de 800€ que l'Associació Cultural Amics del Tren va donar al consistori per tal que aquest l'atorgués a una associació del municipi.

 

L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest dissabte 20 de març al Saló de Plens de la Casa Consistorial i ha comptat amb la presència de representants d'Amics del Tren i d'ADISPAP, així com de l'Alcaldessa i de la regidora de Solidaritat, Carme Rubí. Amics del Tren ha aconseguit aquesta suma amb la recaptació solidària que han aportat els usuaris del tren del Parc de l'Hostal del Fum.

 

“ADISPAP fa una feina exemplar, constant i de gran envergadura, per tal que les persones discapacitades puguin gaudir d'una vida plena, integrant-les en la societat de la que formen part”, va explicar Mercè Pla. Tant l'Alcaldessa com la regidora de Solidaritat van elogiar en l'acte l'Associació Cultural Amics del Tren, “per la seva solidaritat amb el ric teixit associatiu del municipi i per fer realitat un atractiu tan important i estimat al municipi com el tren de l'Hostal del Fum”, va concretar Carme Rubí.Imatges relacionades

  • Representants d'amdues associacions amb Mercè Pla i Carme Rubí (al centre)

    Representants d'amdues associacions amb Mercè Pla i Carme Rubí (al centre)