Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

CASSA atorga premis a alumnes palauencs en el 23è Concurs de Dibuix Infantil

24 de març de 2010Un bon nombre d'alumnes d'entre 3 i 12 anys de les escoles Palau, Josep M. Folch i Torres i Can Cladellas han participat enguany en el 23è Concurs de Dibuix Infantil que organitza l'empresa de gestió i subministrament d'aigua Grup CASSA. Hi ha hagut un regal sorpresa per a tots els participants, i premis especials per al primer i el segon classificat i per als 10 accèssits. El Grup CASSA també ha atorgat a l'escola de la primera classificada un val per comprar material escolar valorat en 150€.

 

L'alumna guanyadora, Noelia Lorca, de l'Escola Can Cladellas, ha rebut una bicicleta de muntanya, mentre que Marcos León, de l'Escola Palau, s'ha fet amb un IPOD Nano per haver aconseguit la 2a posició. Els alumnes que han merescut els 10 accèssits han estat premiats amb un reproductor de MP3 cadascun. L'acte de lliurament de premis va tenir lloc ahir, 23 de març, a l'Auditori de la Masia de Can Cortès. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el vicepresident del Grup CASSA, Lluís Pasqual, i el director general adjunt de la companyia, Carles Casas, van ser els encarregats d'anunciar els guanyadors i lliurar els premis.

 

Els més petits (de 3 a 5 anys), han fet dibuixos il·lustrant ‘El gran camí de l'aigua', els no tan petits (de 6 a 9 anys), van il·lustrar el tema ‘L'aigua es transforma', mentre que els grans (de 10 a 12 anys) van inspirar-se amb ‘El cicle integral de l'aigua'. El concurs de dibuix s'emmarca dins el Programa Educatiu Mediambiental de la Fundació CASSA i d'Aigües Ter Llobregat, que té la finalitat d'apropar els nois i noies al món de l'aigua i fer-los prendre consciència que l'aigua és un bé escàs del que cal fer-ne un ús racional, tot potenciant valors cívics com el compromís amb el medi ambient. En total han participat 7.796 nens i nenes en el 23è Concurs de Dibuix Infantil, alumnes d'escoles situades a Palau-solità i Plegamans, Sabadell, Santa Perpètua de la Mogoda, Sant Quirze del Vallès i Parets del Vallès.Imatges relacionades

  • Lluís Pasqual, Mercè Pla i Carles Casas (d'esq. a dreta) van lliurar els premis als alumnes

    Lluís Pasqual, Mercè Pla i Carles Casas (d'esq. a dreta) van lliurar els premis als alumnes

  • Noelia Lorca rep el primer premi del concurs

    Noelia Lorca rep el primer premi del concurs