Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

13a edició del programa Voluntariat per la llengua

19 d'abril de 2010El dijous 15 d'abril, a les set de la tarda, va tenir lloc l'acte de presentació de la 13a edició del programa Voluntariat per la llengua a l'auditori de la Masia de Can Cortès.

 

L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura, Miquel Truyols i Rocabruna que va lloar la tasca de les persones voluntàries i aprenents i va destacar la importància d'aquesta iniciativa per fomentar l'ús social de la llengua.

 

En aquesta edició s'han format 41 parelles lingüístiques que, durant un mínim de deu setmanes, dedicaran una hora a la setmana a conversar en català.

 

En aquesta edició el Servei de Català i la Regidoria de Cultura ofereix als participants del programa un seguit d'activitats: una visita cultural a Ripoll i Sant Joan de les Abadesses, l'assistència com a públic al programa Divendres de TV3, participar a la trobada anual del “Voluntariat per la llengua”, que enguany se celebrarà a Sabadell, un taller de cuina per a joves a l'Espai Jove l'Escorxador, un grup de conversa i un taller de lectura per als aprenents.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l'ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.Imatges relacionades

  • Gran part dels participants en la presentació celebrada a Can Cortès

    Gran part dels participants en la presentació celebrada a Can Cortès

Enllaços relacionats