Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

1a Trobada de Bicicletes Tot Terreny al Parc de l'Hostal del Fum

21 d'abril de 2010La cita d'aquest proper dissabte s'orienta especialment a la canalla d'entre 6 i 12 anys

 

La 1a Trobada de Bicicletes Tot Terreny (BTT) de Palau-solità i Plegamans té l'objectiu principal de “promocionar l'ús de la bicicleta entre els nens i nenes, i de retruc entre les seves famílies, com a hàbit saludable i mitjà de transport eficient i no contaminant”, sintetitza el regidor d'Esports, Albert Font.

 

La Trobada de BTT tindrà lloc aquest dissabte, 24 d'abril, al Parc de l'Hostal del Fum, entre les 10 i les 14h. Es faran diversos grups entre els nens i nenes que s'inscriguin, classificant-los per edats. Cadascun d'aquests grups farà un recorregut adaptat, acompanyats en tot moment d'un monitor que els farà de guia i els explicarà la riquesa ecològica del Parc de l'Hostal del Fum, tant pel que fa a la biodiversitat com per la història del mateix parc, creat a sobre d'un antic abocador.

 

A banda del recorregut en bicicleta, els nens i nenes podran gaudir d'una zona lúdica i esportiva, on s'hi instal·laran atractius, jocs i activitats diverses, com un circuit per a BTT o un parxís gegant. És imprescindible inscriure els nens i nenes que vulguin participar, al mateix parc, de 9 a 10h del matí. La inscripció té un cost de 3€, en concepte d'assegurança. Hi ha l'opció també de llogar una bicicleta per poder fer les activitats. En aquest cas la inscripció costa 5€, amb l'assegurança inclosa. A més, i per reduir riscos, és imprescindible que tots els nens i nenes portin un casc protector. Els inscrits rebran un dorsal que els donarà dret a participar en el sorteig d'una bicicleta, un casc i un mallot de ciclista.

 

“Les famílies que ho desitgin estan convidades a venir en bicicleta i compartir aquesta jornada lúdica i esportiva amb els nens i nenes”, suggereix l'Alcaldessa, Mercè Pla. “Qui ho vulgui pot aprofitar la Ronda Verda de la Riera, pensada per a vianants i bicicletes, que mena a l'Hostal del Fum”, completa Pla. La Trobada de BTT és organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i el Club Ciclista de Palau-solità i Plegamans. Hi col·laboren la Federació Catalana de Ciclisme, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i el Consell Esportiu de Sabadell.Imatges relacionades

  • L'Hostal del Fum és un lloc idoni per a actes esportius amb la canalla. A la imatge, cloenda d'activitats d'estiu 2009

    L'Hostal del Fum és un lloc idoni per a actes esportius amb la canalla. A la imatge, cloenda d'activitats d'estiu 2009