Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

Ràdio Palau reprèn les seves emissions en proves

22 d'abril de 2010Aquest Sant Jordi de 2010 l'emissora municipal de Palau-solità i Plegamans reprèn les seves emissions en forma de proves després d'haver estat un dos anys de reformes.

L'emissora va haver de tancar per problemes estructurals de l'edifici del carrer Clavé on estava ubicada, i ara inicia de nou les seves emissions en uns nous estudis situats al Camí Reial en un dels costats de la Sala Polivalent. De moment la ràdio oferirà tan sols música per tal que es pugui comprovar durant el període d'unes setmanes, que les noves instal•lacions funcionen correctament i per poder realitzar els ajustos de so corresponents. Les tasques de posada en funcionament en proves de l'emissora són a càrrec del nou director, Eduard Garcia, i del tècnic, Francesc Bartomeus.

L'emissora, nascuda el 1989, tornarà a sonar des del mateix dial, el 91.7 de la FM, i properament iniciarà també les seves emissions en proves per internet per tal que es pugui escoltar des de qualsevol lloc del món.

De cara a l'estiu començarà oferint almenys un espai diari d'informació, també és previst que realitzi algun tipus de programació especial de cara la Festa Major a finals d'agost, i que estreni la seva nova graella estable de programes pels volts del mes de setembre.Imatges relacionades

  • Estudi 1 (febrer 2010)

    Estudi 1 (febrer 2010)

  • Estudi 2 (febrer 2010)

    Estudi 2 (febrer 2010)