Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Èxit en la primera trobada de BTT al municipi

26 d'abril de 2010Prop d'un centenar de nens i nenes es van aplegar el passat dissabte a l'Hostal del Fum per participar a la primera trobada de BTT organitzada per l'Ajuntament i el Club Ciclista de Palau-solità i Plegamans.

La bicicleta va ser la principal protagonista durant tot el matí de dissabte en que, nens i nenes de fins a 12 anys, van participar en els diferents recorreguts que s'havien organitzat amb l'objectiu de promocionar els valors de la pràctica de la bicicleta. Així, els nens i nenes amb les seves bicicletes, podien recórrer circuits monotoritzats per l'Hostal del Fum, circuits amb obstacles i participar de moltes activitats relacionades amb el món de la bicicleta.

L'acte va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, la Presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme, Carme Mas, el President del Club Ciclista de Palau, Mateo Vila i el regidor d'esports Albert Font, medi Natural Abel Julien i ensenyament Josep Mª Serravinyals. El tret de sortida el va donar l'alcaldessa Mercè Pla, qui va destacar la importància de realitzar activitats com la primera trobada de BTT que serveixen per promocionar el bon ús de les bicicletes. En aquest sentit, va recordar que el nostre municipi és pioner en educació viària i que s'està treballant per crear un carril bici urbà per permetrà que els més joves es puguin desplaçar amb total seguretat per tot el municipi. Per la seva banda, Carme Mas, Presidenta de la FCC, va valorar molt positivament l'acceptació que va tenir la trobada i va animar als joves a participar de les activitats organitzades pels clubs ciclistes.

La Trobada de BTT va ser organitzada per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i el Club Ciclista de Palau-solità i Plegamans. Hi van col•laborar la Federació Catalana de Ciclisme, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i el Consell Esportiu de Sabadell. Els organitzadors ja estan pensant en incrementar les activitats per a l'edició de l'any vinent.
Imatges relacionades

  • 100427 trobadabtt2

    100427 trobadabtt2

  • 100427 trobadabtt1

    100427 trobadabtt1

  • 100427 trobadabtt

    100427 trobadabtt