Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
diumenge, 19 d'agost

L'Ajuntament rep la visita d'alumnes de Sevilla, Alacant i Cangas de Narcea

5 de maig de 2010Aquest matí l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha rebut la visita d'alumnes provinents de Sevilla, Alacant i Cangas de Narcea en el marc del projecte Agrupacions escolars.

La iniciativa promoguda pel Ministeri d'Educació i Ciència, pretén que centres educatius de diverses indrets de l'Estat comparteixin un projecte educatiu comú en relació a determinats eixos prioritaris.

El projecte comú s'anomena “Conociendo y compartiendo”, i pretén potenciar el treball competencial i de coneixement de l'entorn local pel que fa a la història, la cultura, l'entorn industrial i comercial. Així, alumnes de d'Institut Ramon Casas i Carbó de Palau-solità i Plegamans han participat de l'experiència visitant centres escolars de Sevilla, Alacant i Cangas de Narcea a Astúries. Ha estat avui, quan els alumnes d'aquestes localitats han visitat el municipi de Palau.

La rebuda dels alumnes s'ha fet a l'auditori de Can Cortès, on l'alcalde en funcions Josep Mª Serravinyals ha explicat la història dels municipis als assistents i ha respost les seves preguntes que feien referència a la historia i cultura de Palau-solità i Plegamans.

Els alumnes també han visitat les instal•lacions de l'IES Ramon Casas i Carbó i diversos indrets d'interès del municipi.

Alumnes francesos fa una estada al municipi

A banda dels alumnes que participen al projecte Agrupacions Escolars, aquesta tarda també passaran per l'Ajuntament els alumnes d'intercanvi de l'escola Jean Moulin de la localitat francesa d'Arles de Tec.

Enguany han vingut 12 alumnes de 12 anys acompanyats de dues professores que faran estada al municipi del 3 al 7 de maig. Durant aquests dies, visitaran el nostre municipi, el Teatre del Liceu, la Thermàlia de Caldes de Montbui i també Montserrat.

En el seu moment, els alumnes de l'Institut Ramon Casas i Carbó van desplaçar-se fins a l'escola Jean Moulin de d'Arles de Tec on van visitar la Maternitat d'Elna, Cotlliure, Perpinyà i Prades.Imatges relacionades

  • visita

    visita