Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

Primera sessió d'informació i consulta ciutadana per participar en la revisió del POUM

12 de maig de 2010La regidoria d'urbanisme de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat pel proper divendres dia 14 de maig a les 20h a la Sala Polivalent, la primera sessió d'informació i consulta que forma part del procés de participació ciutadana que vol implicar a tot el poble en el procés de revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), i que es va explicar el procés el passat 16 de febrer en una sessió oberta a la població de Palau-solità i Plegamans.

El proper divendres 14 de maig, els veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans estan convidats a participar a la primera sessió de treball que s'ha organitzat des de l'Ajuntament, per debatre a l'entorn del contingut del que ha de ser el nou POUM. Aquesta sessió permetrà donar a conèixer propostes del POUM sobre les quals està treballant l'equip redactor i debatre a l'entorn de les mateixes.

En aquesta primera ocasió és previst que es parli de l'estructura general i orgànica del territori: sistema d'equipaments; sistema d'espais lliures (parcs i places, espais verds); xarxa de viari (infraestructures, camins, carreteres, carrers,…); usos del sòl (àrees residencials, industrials entre d'altres aspectes.

Les properes sessions se celebraran 11 de juny i el 1 de juliol. En aquesta ocasió es tractarà, d'una banda, el sòl no urbanitzable i de l'altre la consolidació de l'espai urbà.

L'objectiu del procés de participació és implicar a la ciutadania en el disseny del municipi del futur.

Aquest procés s'engega en un moment en què el document és, encara, una proposta oberta, i, en aquest sentit, aquelles aportacions que es rebin a les sessions seran tingudes en compte en la redacció del POUM. D'altra banda, es realitzaran reunions amb representants de les Juntes de les associacions de propietaris dels diferents barris.

Posteriorment, un cop feta l'aprovació inicial s'obrirà, tal i com estableix la normativa legal vigent, el termini d'exposició pública per presentar al•legacions al document.


Calendari de sessions:


Divendres, 14 de maig de 2010
A les 20.00h a la sala polivalent. Sessió d'informació i consulta sobre l'estructura general i orgànica del territori: sistema d' equipaments; sistema d'espais lliures (parcs i places, espais verds); xarxa de viari (infraestructures, camins, carreteres, carrers,…); usos del sòl (àrees residencials, industrials entre d'altres aspectes.)

Dimecres, 11 de juny  de 2010
A les 20.00 a la sala polivalent. Sessió d'informació i consulta sobre el sòl no urbanitzable: sistema de torrents i rieres i béns a protegir


Dimecres, 1 de juliol de 2010
A les 20.00 a la sala polivalent. Sessió d'informació i consulta sobre la consolidació de l'espai urbà: teixits urbans; i àmbits de transformació previstosPalau-solità i Plegamans, 12 de maig


Imatges relacionades

  • poum

    poum