Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

El tall de trànsit al passeig de la Carrerada s'allarga fins divendres

26 de maig de 2010Un tram del passeig de la Carrerada es troba tallat al trànsit perquè s'hi estan efectuant obres en el clavegueram. El tall afecta al tram del passeig de la Carrerada comprès entre els carrers Camí Reial i Comerç. El tall ha començat avui, dimecres 26 de maig, i durarà fins al divendres 28 de maig. Es preveu que la via torni a estar completament oberta al trànsit a partir del divendres a la tarda. Aquest tall fa que no es pugui accedir en vehicle al carreró de la Cooperativa. De la mateixa manera, queda anul·lada per als vehicles la connexió entre l'avinguda Catalunya i el passeig de la Carrerada.

 

En concret, les obres connecten la nova xarxa de clavegueram que s'està acabant d'instal·lar en alguns carrers del centre amb el col·lector general que hi ha al subsòl del passeig de la Carrerada. S'està renovant la xarxa de clavegueram als carrers Anselm Clavé i Estació i en un tram del Camí Reial, vies que es troben en obres des de principis d'abril per la creació de la Zona de Vianants.

 

“Demanem a tota la ciutadania disculpes i comprensió per les molèsties que aquest tall pot ocasionar”, manifesta el regidor d'Urbanisme i Via Pública, Josep M. Serraviñals. “Aquest tall durarà només uns dies i és imprescindible per culminar les millores en el clavegueram que s'estan fent, aprofitant i optimant les obres per la creació de la Zona de Vianants”, afegeix el regidor.Imatges relacionades

  • Vista del tram afectat

    Vista del tram afectat

  • Treballs de connexió entre la renovada xarxa de clavegueram de la futura Zona de Vianants i el col·lector del passeig

    Treballs de connexió entre la renovada xarxa de clavegueram de la futura Zona de Vianants i el col·lector del passeig

Documentació adjunta