Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Concurs Curts & Drugs

1 de juny de 2010Saps que la Subdirecció General de Drogodependències i drojnet han posat en marxa un concurs de curts sobre drogues? Doncs, si! Es diu Curts & Drugs i es fa dins d'una campanya de sensibilització per promoure la reducció de riscos associats al consum de drogues, fent servir les tecnologies, eines força difoses entre el públic jove.


Aleshores, si ets jove, tens entre 18 i 35 anys, posa't les piles! Agafi la càmera - de vídeo, fotogràfica, del mòbil... -, doni corda a la teva creativitat i participa-hi!


Dues joves de Palau ja ho estan fent, amb el curtmetratge Només avui, fet l'any passat dins del Taller Fem Imatge, que es va realitzar a l'Espai Jove Escorxador, per treballar amb els joves temes de salut. Amb el seu curt, les joves Ana Emt i Cristina Venegas es fan protagonistes a la prevenció de drogues entre els joves i contribueixen activament per reduir les conductes de risc i per fomentar els hàbits saludables.


Recorda't que tens fins al 22 de juny per a penjar el teu vídeo i per votar a les pel·lícules concursants. Apunta't a l'adreça del concurs: http://curts.drojnet.eu


(Per Àlex dos Anjos)Imatges relacionades

  • Imatge extreta del Banc d'Imatge i So del Ministeri d'Educació

    Imatge extreta del Banc d'Imatge i So del Ministeri d'Educació

Enllaços relacionats