Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

Nou èxit de la Festa de l'Esport

7 de juny de 2010La ciutadania palauenca es va abocar un any més a la Festa de l'Esport, que s'ha celebrat el passat cap de setmana a Palau-solità i Plegamans, així com en molts altres municipis de la província de Barcelona.

Les activitats es van repartir entre el dissabte i el diumenge, dies 5 i 6 de juny. Dissabte hi va diverses activitats lúdiques i esportives, des de les 10 del matí i fins les 13h. D'entre totes elles, val la pena destacar la melé de petanca que va organitzar l'Associació de Petanca del municipi amb nois i noies de l'Associació de Discapacitats de Palau-solità i Plegamans (Adispap). Es tracta d'una activitat que se celebra des de fa diversos anys, molt esperada pels membres d'ambdues entitats ja que és considerada com a una gran iniciativa en favor de la cohesió i la integració dels membres d'Adispap. A banda d'aquestes partides de petanca celebrades a les pistes de la plaça de l'Alzina, dissabte hi va haver altres atractius oberts a tothom a l'aparcament del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor. Hi va haver jocs de bàdminton, de bitlles i recreatius, a més de tres instal•lacions inflables.

Diumenge, i en aquest cas a l'interior del pavelló d'esports, va arribar el torn del Festival Esportiu d'Estiu de les activitats dirigides municipals. Es tracta de la segona ocasió de l'any en què els participants d'aquestes activitats demostren els progressos que han assolit en les diverses disciplines. Enguany ho van fer davant d'un nombrós públic que gairebé va omplir la graderia del pavelló. Van poder veure les actuacions del grup de gent gran, que va oferir diverses coreografies amb un ventall musical força extens, des de música country i fins a melodies més pausades, totes elles representades amb molt d'humor i vistositat. També van tenir molt d'èxit les coreografies dels diversos grups d'aeròbic, ball aero-llatí, dansa oriental, hip hop i la demostració de tai-txi. En aquesta última actuació, cal destacar l'acompanyament musical fet a càrrec de la soprano Cristine, que va enamorar els presents amb la seva interpretació de diverses melodies i que va fer de manera totalment desinteressada.

L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, va ser l'encarregada de cloure el Festival Esportiu d'Estiu i la Festa de l'Esport. Ho va fer felicitant “tots els participants i els seus monitors per la qualitat de les actuacions”. Segons Pla, les actuacions van demostrar “la gran tasca que es fa a nivell esportiu en les activitats dirigides municipals”. L'Alcaldessa, a més, va animar tothom “a fer esport per guanyar en qualitat de vida, pels beneficis que aporta físicament i mentalment, independentment de l'edat i de les capacitats de cadascú”. Mercè Pla va estar acompanyada en la cloenda pel regidor d'Esports, Albert Font, i per la regidora de Gent Gran, Carme Rubí. La Festa de l'Esport és una iniciativa que organitza la Diputació de Barcelona en cooperació amb l'Agrupació Territorial dels Consells Esportius i amb la col•laboració dels ajuntaments adherits, com el de Palau-solità i Plegamans.
Imatges relacionades

  • Festa esport

    Festa esport