Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

Divendres se celebra la segona sessió de consulta ciutadana sobre el POUM

9 de juny de 2010La cita, oberta a tota la ciutadania, és l'11 de juny a les 20h, a la Sala Polivalent (Camí Reial, 144)

Aquest divendres tindrà lloc la segona sessió d'informació i consulta ciutadana sobre la proposta de Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) que s'ha elaborat des dels serveis tècnics de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb l'objectiu de solucionar les històriques problemàtiques urbanístiques del municipi. El regidor d'Urbanisme, Josep M. Serraviñals, anima tothom a participar en les sessions “per a què totes les persones interessades puguin conèixer de primera mà les propostes del POUM i dir-hi la seva opinió”.

Aquesta segona sessió s'ocuparà del sòl no urbanitzable. És a dir, es tractarà a fons i es debatrà amb la ciutadania sobre els espais agroforestals, els sistemes de torrents i rieres i infraestructures sobre el territori. Arriba després que en la primera sessió, celebrada el es tractés el tema de l'estructura general i orgànica del territori (equipaments, espais lliures, xarxa viària, usos del sòl...). És previst que la tercera sessió, que s'ocuparà de la consolidació de l'espai urbà, se celebri l'1 de juliol, també a la Sala Polivalent i a les 20h. A banda d'aquestes tres sessions genèriques, se n'afegiran d'altres específiques per als barris, de les quals es concretaran les dates de celebració amb suficient antelació.


Imatges relacionades

  • panoràmica del poble

    panoràmica del poble