Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 14 de desembre

Es posen en marxa els projectes del FEOSL

9 de juliol de 2010Entre aquesta setmana i la vinent, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans posa en marxa els 7 projectes finançats pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL 2010) que ha atorgat al municipi 1.500.000€.

Els 7 projectes presentats tenen l'objectiu de seguir millorant el model de poble que està impulsant l'actual equip de govern de Palau-solità i Plegamans. Un any més la gran tasca feta pels tècnics de l'Ajuntament ha permès que els projectes que volíem impulsar es puguin començar a materialitzar. “A finals d'any, la fisonomia del nostre poble haurà canviat considerablement gràcies als projectes impulsats” apunta l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans Mercè Pla.

Així, el passat dilluns dia 5 de juliol es van iniciar les obres del projecte Vila Digital, que té per objectiu connectar les diferents dependències municipals amb una ambiciosa xarxa de fibra òptica que contemplarà la xarxa de cables que ja s'està instal•lant en diferents indrets del municipi amb l'objectiu de crear una anella digital a la part central de la vila. Aquest projecte té un cost de 98.000 € i serà executat per l'empresa Llovet en un termini d'un mes i mig.

Dimarts dia 6 es van posar en marxa el projecte de millora de l'accessibilitat de la casa consistorial. En aquest cas, es vol assegurar l'accés de totes les persones a qualsevol dependència de l'edifici amb mesures com la instal•lació d'un ascensor. El cost del projecte és de 243.358,38€ i anirà a càrrec de l'empresa Chimeno. Un cop es finalitzi aquesta fase, és previst que es modernitzin les instal•lacions elèctriques i climàtiques de l'edifici, adequant-lo a les necessitats reals d'un Ajuntament modern i eficaç i prioritzant l'eficiència energètica. El cost del projecte és de 245.000 € i serà executat per l'empresa Elecnia. És previst que aquests dos projectes finalitzin d'aquí a tres mesos aproximadament.

Ja de cara a la setmana vinent és previst que s'iniciïn les obres del carril bici i el clima de la casa de cultura Can Cortès. El projecte del carril bici, amb un pressupost de 154.674.49€ tindrà una durada de dos mesos i mig i ha estat adjudicat a l'empresa Zeta 3. Té previst traçar un ambiciós carril al llarg de tot el municipi de manera que connecti els centres educatius, els equipaments esportius i bona part de les zones verdes. En el cas del clima de la Casa de Can Cortès, es millorarà la climatització de la Masia, adequant-la a les necessitats dels diversos departaments i entitats que hi treballen. El pressupost per aquest projecte és de 241.090,02€ i es durà a terme per l'empresa EMTE Service durant dos mesos.

Aquesta setmana també s'ha iniciat el projecte de l'Adequació de les aules de formació PQPI, equipament informàtic i atenció al ciutadà al DESOC, és un projecte que compta amb un pressupost de 60.000€ i serà dut a terme per l'empresa Renova Palau. S'habilitarà un espai a l'edifici de promoció econòmica amb les necessitats tecnològiques adequades per desenvolupar les activitats formatives amb equipaments moderns. La durada de les obres serà de 2 mesos.

Finalment, el FEOSL també finançarà les millores en pistes esportives. Es milloraran i adequaran les pistes esportives ubicades a l'aire lliure, repartint les inversions entre els diferents barris i millorant l'entorn de les instal•lacions. Aquesta obre compta amb un pressupost de 192.160,32€ i anirà a càrrec de l'empresa Llovet. Les obres tindran una durada de 2 mesos.Imatges relacionades

  • 100709 pqpi

    100709 pqpi

  • 100709 ajuntament

    100709 ajuntament