Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Palau estreny llaços amb Guinea Equatorial

15 de juliol de 2010El passat dia 1 de juliol, Narciso Ntugu Abeso, ambaixador de la República de Guinea Equatorial a Espanya van visitar Catalunya per tal de conèixer l'estat de l'empresariat català. Des de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, el regidor de Desenvolupament Albert Font va assistir a la trobada duta a terme a la seu de la Patronal CECOT de Terrassa. L'objectiu del consistori és planificar una futura visita de l'ambaixador al municipi.

“Creiem que Guinea Equatorial és un país emergent i d'oportunitats de negocis que l'empresariat del municipi no ha de deixar perdre” apunta el regidor Albert Font. Per aquest motiu, el regidor està acabant de lligar la trobada de l'ambaixador amb empresaris del municipi per tal que puguin intercanviar experiències i contactes.

La trobada, que va tenir lloc a Terrassa, va servir perquè empresaris i polítics expressessin els seus dubtes a Ntugu respecte les dificultats que burocràtiques que tenen per entrar els seus productes al país. Així, l'ambaixador va posar l'ambaixada a disposició de les empreses per fer de pont per resoldre qualsevol aspecte


Imatges relacionades

  • trobada amb ambaixador guinea

    trobada amb ambaixador guinea