Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Protecció Civil informa de les principals accions a dur a terme en cas d'incendi

16 de juliol de 2010L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb col•laboració de l'Agrupació de Defensa Forestal i la Diputació de Barcelona han donat a conèixer als veïns del sector els Pins del barri de Can Riera del municipi el Pla d'Evacuació per a Incendis Forestals.

Ens trobem en una època d'un risc molt elevat d'incendis forestals i per aquest motiu, el cos de Protecció Civil de Palau-solità i Plegamans ha lliurat als veïns les principals recomanacions d'actuació en cas d'incendi forestal.

Entre les principals recomanacions en destaca un quadern d'autoprotecció que recull les proteccions bàsiques per evitar els incendis, indicacions de com s'ha de preparar la casa i la parcel•la per reduir el risc d'incendi i com s'ha d'actuar en cas d'incendi forestal. Així mateix, entre les recomanacions que s'han transmès als veïns s'inclou un plànol d'evacuació plastificat a utilitzar en cas d'emergència que indica el recorregut principal que els veïns han de seguir i el centre de recepció on s'haurien de dirigir en cas d'incendi. Finalment també s'ha facilitat els telèfons d'emergència on poden trucar en cas que sigui necessari.

El màxim responsable de la regidoria de governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Jaume Oliveras, ha demanat la màxima precaució per part de tots en un època en que és molt fàcil que es produeixin incendis “La seguretat és responsabilitat de tots, administracions i ciutadans i per tant, amb la prevenció donem un salt molt important per aconseguir-la” ha manifestat el regidor.

És previst que, amb col•laboració de la Diputació de Barcelona, s'elaborin altres plans d'evacuació d'incendis Forestals en diferents urbanitzacions i barriades del municipi.Imatges relacionades

  • Membres de Protecció Civil informant als veïns

    Membres de Protecció Civil informant als veïns