Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

Tall de trànsit al pg. de la Carrerada i interrupcions del subministrament elèctric

20 de juliol de 2010Paral·lelament, Fecsa-Endesa interromprà el subministrament elèctric per feines de manteniment

 

El passeig de la Carrerada quedarà completament tallat al trànsit rodat entre el Camí Reial i l'avinguda Catalunya. Es preveu que el tall s'estengui des d'última hora del dimarts 20 de juliol i fins a última hora del dimecres 21 de juliol.

 

El tall és imprescindible per tal de dur a terme els treballs de soterrament de la línia elèctrica a l'alçada del carrer Comerç. L'Ajuntament ha previst un pla de senyalització del tall, així com dels recorreguts alternatius.

 

Talls d'electricitat

A banda d'aquest tall de trànsit per les obres de soterrament de la línia elèctrica, l'empresa Fecsa-Endesa ha anunciat talls de subministrament d'electricitat “per treballs de manteniment i millora en la xarxa de distribució”. Els talls afecten determinades zones del municipi (sobretot en barris de l'oest de la vila) en dies i hores diferents segons els carrers. Les interrupcions del subministrament elèctric tindran lloc el dies 20 de juliol (de 07.30 a 13.00h); 21 de juliol (de 07.30 a 13.00h); 22 de juliol (de 07.30 a 13.00h); i 1 d'agost (de 07.30 a 13.00h).Imatges relacionades

  • Vista del tram que es talla al trànsit pel soterrament de línies elèctriques

    Vista del tram que es talla al trànsit pel soterrament de línies elèctriques

Documentació adjunta