Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

S'aprova l'inici del concurs per donar a concessió la piscina municipal

30 de juliol de 2010El ple celebrat ahir al vespre, va aprovar l'inici del concurs per donar a concessió del projecte, construcció i explotació per 40 anys del complex de Piscina coberta del municipi. Es va aprovar amb els vots a favor de CiU, ERC i PP i els vots en contra del PSC i ICV.

“És un pas molt important per iniciar un dels projectes més demandats per la ciutadania del municipi” apunta l'alcaldessa Mercè Pla. D'aquesta manera, si es compleixen els terminis previstos a la proposta aprovada, aquesta tardor, és previst que s'adjudiqui el contracte a l'empresa que guanyi el concurs.

Segons va explicar el regidor d'esports i economia Albert Font, “el tipus de contracte no suposa inversió inicial per part de l'Ajuntament, que només ha de cedir l'ús dels terrenys”. Alhora va explicar que l'Ajuntament no haurà d'aportar fons públics fins que la instal•lació no entri en funcionament.

Les bases tècniques preveuen una piscina de dos vasos, amb espais complementaris de fitness i sales d'activitats dirigides, així com la possibilitat d'altres espais complementaris d'oci i activitats.

El projecte de la nova piscina municipal es previst que es dugui a terme als prop de 7.000 m2 del terreny que hi ha a la confluència entre l'Avinguda de l'Ebre i el carrer Ter.

El cost del projecte oscil•larà els 4.800.000 € i si es compleixen el termini previst, la piscina municipal podria ser una realitat a finals de l'any 2012.


Imatges relacionades

  • Ple municipal

    Ple municipal