Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Joves de Caldes de Montbui visiten l'Escorxador per conèixer el seu funcionament

3 d'agost de 2010Una delegació de l'equip tècnic de joventut del consistori de Caldes de Montbui i 15 joves calderins van visitar el 28 de juliol l'Espai Jove l'Escorxador de Palau-solità i Plegamans per conèixer el seu funcionament i agafar idees per planificar un equipament de joventut a la població veïna.

 

En la visita a l'equipament palauenc van ser rebuts per l'equip tècnic de joventut i per membres de la Descoordinadora, l'entitat que agrupa les associacions juvenils de Palau-solità i Plegamans. A banda d'ensenyar els espais i serveis que es posen a disposició dels joves a l'Escorxador, els amfitrions palauencs van explicar el sistema de funcionament basat en la cogestió de l'Espai Jove, tant pel que fa a l'ús de les instal·lacions com pels serveis que ofereix i les activitats que s'hi desenvolupen.

 

“La cogestió permet, entre moltes altres avantatges, que els joves participin en la presa de decisions i en l'organització d'activitats, cursos, tallers...”, resumeix el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Jaume Oliveras. “És un sistema de funcionament que està donant uns resultats excel·lents, sobretot pel que fa a la implicació dels joves en la vida associativa del municipi”, afegeix el regidor.

 

A banda de l'Espai Jove l'Escorxador, els joves i tècnics de Caldes de Montbui van visitar també el Casal de Joves el Kaliu de Lliçà de Vall per tenir una visió més àmplia del funcionament d'aquesta mena d'equipaments a les poblacions de l'entorn.Imatges relacionades

  • Joves i tècnics calderins i palauencs, a l'Escorxador

    Joves i tècnics calderins i palauencs, a l'Escorxador