Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 19 de setembre

Talls de trànsit puntuals per la campanya de reasfaltats

16 d'agost de 2010Els treballs ja han començat a la rambla del Sol, on es permet el pas només a veïns i vehicles de serveis

 

La regidoria de Via Pública ha iniciat avui una nova tongada de reasfaltats de carrers, dins el marc de la campanya d'asfaltats que l'Ajuntament duu a terme en la present legislatura. El consistori recomana a la ciutadania que estigui atenta a la senyalització excepcional de prohibició d'estacionament.

 

Rambla del Sol

En concret, la maquinària pesada ha començat a aixecar avui l'asfalt vell de la rambla del Sol, on el paviment es trobava en força mal estat. La rambla del Sol, doncs, queda tallada al trànsit avui i demà a causa d'aquesta actuació. Tanmateix, el tall és permeable perquè es permet el pas als veïns que hagin d'entrar o sortir de casa seva, en cas d'emergència i a determinats vehicles de serveis. La previsió és que els treballs en aquesta important via de comunicació estiguin completament enllestits a el dimecres 18 d'agost, jornada en la que es preveu que torni a estar completament oberta al trànsit.

 

Av. Diagonal i c. Folch i Torres

La present tongada de reasfaltats inclou també alguns trams de l'avinguda Diagonal i del carrer Folch i Torres, que s'enllestiran al llarg d'aquesta setmana. Aquestes actuacions comportaran restriccions i talls de trànsit quan així ho requereixin els treballs, si bé hi haurà permeabilitat per permetre l'entrada i sortida de veïns i de vehicles de serveis així com per atendre emergències.

 

En concret, a l'avinguda Diagonal es renova l'asfalt del tram situat a la intersecció entre aquesta via i el carrer Colom (al costat de la plaça Folch i Torres i de la part posterior de l'Escola Marinada). Al carrer Folch i Torres, es reasfaltarà un tram entre la plaça Folch i Torres i l'Escola Marinada, i un altre tram davant l'Escola Folch i Torres.

 

A banda de la rambla del Sol, l'avinguda Diagonal i el carrer Folch i Torres, durant aquesta setmana es renovarà l'asfalt en punts concrets d'altres vies i cruïlles del municipi, en indrets on el paviment es troba en mal estat. L'Ajuntament demana a la ciutadania que disculpi les molèsties que aquests treballs poden causar.Imatges relacionades

  • Rambla del Sol està tallada al trànsit (de forma permeable) pels treballs de reasfaltat

    Rambla del Sol està tallada al trànsit (de forma permeable) pels treballs de reasfaltat

  • La maquinària ja treballa a la rambla del Sol

    La maquinària ja treballa a la rambla del Sol