Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 14 de desembre

La Cavalcada dels Reis Mags d'Orient repartirà més de 800 quilos de caramels

4 de gener de 2007Els Reis Mags arribaran a Palau-solità i Plegamans en taxis el divendres 5 de gener de 2007 a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila. Seran rebuts amb música de xarangues per l'alcaldessa, Teresa Padrós, que els acompanyarà a l'interior de l'Ajuntament. Des del balcó de l'Ajuntament, els Reis saludaran als assistents i l'Herald farà lectura del missatge dels Reis. Un nen del municipi lliurarà als Reis la Clau Màgica que obre les portes de totes les cases.

A continuació els Reis pujaran a les seves Carrosses estacionades en el carrer de Padró i s'iniciarà el recorregut de la Cavalcada. La Cavalcada comptarà amb els següents elements: les 3 carrosses dels Reis, la de l'Herald, el camió de Joguines, L'Estrella, el camió dels Geganters i una carrossa de l'Associació de Comerciants, a més de Protecció Civil i Creu Roja. La Cavalcada anirà musicalment acompanyada per les xarangues Los Labradores, La Rivera i Los Naranjos.

Durant el recorregut de la Cavalcada és repartiran més de 800 quilos de caramels. A més, els comerciants del carrer de l'Estació i l'Associació de Comerciants a l'Avinguda de Catalunya obsequiaran als assistents amb xocolata desfeta. La principal novetat d'aquest any és que els caramels que s'han fet tindran el nou logo de la imatge corporativa de Palau-solità i Plegamans, el P-siP!.

El recorregut de la Cavalcada és el següent: Plaça de la Vila, carrer de Padró, carrer de Barcelona, carrer de Folch i Torres, passeig de la Carrerada, avinguda de Catalunya, carrer de Can Cortès i Masia de Can Cortès. A can Cortès, al final de la Cavalcada, els infants podran lliurar la carta als Reis i seran obsequiats amb una joguina i l'Associació Pessebrista obsequiarà als assistents amb el Brou tradicional. Tots aquells que ho desitgin també podran menjar torrades i botifarra al preu de 3,5 euros. L'any passat és van lliurar al voltant de 1000 litres de Brou.

Imatge
Imatge del Rei Gaspar en la cavalcada de l'any passat

Imatges relacionades

  • Imatge de la cavalcada de l'any passat

    Imatge de la cavalcada de l'any passat