Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 14 de desembre

L'Escola d'Adults obre l'1 de setembre el període de matriculació per al Graduat en Secundària

20 d'agost de 2010Les persones interessades en aquest curs han d'inscriure-s'hi els dies 1, 2, 6, 7 ó 8 de setembre

 

El Curs de Graduat en Educació Secundària és una de les opcions formatives de l'Escola d'Adults de Palau-solità i Plegamans que més demanda la ciutadania. Els interessats en cursar-lo han de dirigir-se a l'Escola d'Adults (carrer Colom, 51. Tel.: 93.864.04.90) per formalitzar la matrícula, “tenint en compte que les places són limitades”, puntualitza el regidor d'Ensenyament, Josep M. Serraviñals. L'Escola d'Adults ha fixat els dies 1, 2, 6, 7 i 8 de setembre com a jornades per a les matriculacions del curs esmentat. L'horari per a les matriculacions és de 15 a 20h (de dilluns a dijous).

 

Les classes del Curs de Graduat en Educació Secundària s'imparteixen en horari de tarda, de 18 a 20h. Consta de 46 mòduls que poden ser convalidats o acreditats per l'expedient acadèmic, el Graduat Escolar o la prova inicial. Per fer aquests estudis cal tenir 18 anys o complir-los l'any de la matrícula

 

Altres cursos

A banda del Curs de Graduat en Educació Secundària, l'Escola d'Adults ofereix altres opcions que completen l'oferta formativa.

 

- Ensenyament Instrumental. Consta de 3 nivells: Alfabetització (llegir i escriure). Neolectors (perfeccionament de lectura, escriptura i càlcul). Certificat (aprofundiment per obtenir el Certificat de Formació Instrumental)

- Preparació a la prova d'accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà. Per fer aquests estudis cal tenir 17 anys o complir-los l'any en què es vol realitzar la prova.

- Català i castellà per a estrangers. Per fer aquests estudis cal tenir 18 anys o complir-los l'any en què es fa la matrícula.

- Anglès. Adreçat a persones que volen començar a aprendre anglès o que tinguin un nivell elemental. Per fer aquests estudis cal tenir 18 anys o complir-los l'any en què es fa la matrícula.

 

Les matrícules per tal de realitzar algun d'aquests altres cursos es realitzen durant el mes de setembre, de 15 a 20h (de dilluns a dijous). Cal adreçar-se a l'Escola d'Adults (carrer Colom, 51. Tel.: 93.864.04.90). La regidoria d'Ensenyament recomana a les persones interessades que s'informin sobre el procediment de matriculació i l'inici dels diversos cursos a principis del mes de setembre.

 

A banda d'aquesta oferta formativa, l'Escola d'Adults organitza altres activitats al llarg del curs, com la celebració de festes tradicionals, sortides i la Setmana Cultural. L'Escola d'Adults és un centre públic que depèn de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L'horari d'atenció al públic durant el curs (no per a les matriculacions) és de 15.00 a 15.45h (de dilluns a dijous) i, només els dijous, també de 20.00 a 21.00h.Imatges relacionades

  • L'Escola d'Adults es troba a la planta baixa d'un cèntric edifici

    L'Escola d'Adults es troba a la planta baixa d'un cèntric edifici