Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 15 de novembre

La participació marca la Diada de Palau-solità i Plegamans

13 de setembre de 2010Palau-solità i Plegamans va celebrar el passat dissabte els actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Actuacions musicals, parlaments institucionals i ofrenes florals van marcar una jornada festiva i multitudinària.

Les actuacions musicals van ser el fil conductor d'una Diada que enguany va comptar amb una gran afluència de públic assistent. El Parc de l'11 de Setembre va aplegar més de 200 persones que van presenciar les diferents actuacions programades per la regidoria de cultura de l'Ajuntament. El grup de Combo de l'escola municipal de musica del municipi, el toc de tenora de Jordi Figaró i les havaneres del grup Atotavela, van alternar-se amb els tradicionals parlaments i les ofrenes florals.

Enguany va ser l'Agrupació Sardanista de Palau-solità i Plegamans l'encarregada de fer el parlament institucional de la Diada. L'agrupació celebra els 30 anys d'activitat intensa al municipi. Seguidament, l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla va dirigir unes paraules al públic assistent. Va recordar que Catalunya i Palau-solità i Plegamans , està forjada de gent que té molt clar què vol ser i cap on va i que s'esforça perquè progressi.

Com cada any, la Corporació Municipal en ple, representants de partits polítics entitats i associacions va fer les respectives ofrenes florals a Rafel de Casanova.

Un cop acabat l'acte, els assistents van conversar tot fent una copa de cava a la nova zona de vianants del municipi.Imatges relacionades

  • 11 setembre

    11 setembre

  • Diada - Jordi Figaró

    Diada - Jordi Figaró