Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Distincions i reconeixements en la Festivitat de la Policia Local

27 de setembre de 2010Reconeixement públic als agents i a civils per la seva aportació a la seguretat ciutadana

 

L'acte institucional de la Festivitat de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans es va celebrar el dissabte 25 de setembre a l'Auditori de Würth Espanya. Allà s'hi van aplegar gairebé tots els agents que formen part de la plantilla de la Policia Local, que van anar-hi amb els seus familiars. Van estar acompanyats per representants dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Nacional i de Protecció Civil de Palau-solità i Plegamans. A més, també hi van acudir membres destacats de la societat civil palauenca, així com regidors i regidores dels diversos grups polítics presents al consistori.

 

L'acte va servir per fer un reconeixement públic als agents i a persones externes al cos. Per exemple, es va entregar una medalla a dos agents veterans per la professionalitat mostrada durant molts ells. A uns altes policies se'ls va distingir per la participació en actuacions que han ajudat a detenir delinqüents o evitar actes delictius. Però també hi va haver reconeixements per l'organització d'esdeveniments especials. Així, per exemple, va rebre una distinció Ana M. Campo, presidenta de l'Associació Stop Accidents per la seva participació en l'organització de la I Setmana de la Mobilitat.

 

L'acte, presidit per l'Alcaldessa, Mercè Pla, i el regidor de Governació, Jaume Oliveras, va servir per fer un reconeixement públic als agents i a civils que durant l'últim any han fet aportacions destacades en favor de la seguretat de la ciutadania palauenca. El regidor de Governació va agrair “la gran tasca que fan tots i cadascun dels agents”, destacant que “són Ajuntament i el servei municipal més proper al ciutadà, disponible les 24h del dia”. Oliveras va subratllar també l'evolució del cos: “Ja no és només una policia reactiva, sinó que cada cop pren més força la tasca preventiva i de servei, informant amb proximitat, fent pedagogia i moltes altres funcions”. L'Alcaldessa va posar èmfasi en “el gran procés de modernització i especialització del cos que s'està duent a terme en la present legislatura”. Pla va citar també la construcció de la nova comissaria: “El nou edifici permetrà que els professionals puguin fer la seva gran feina en un equipament modern, accessible i de qualitat, cosa que repercutirà en un millor servei per a la ciutadania.”Imatges relacionades

  • Gairebé tots els agents de la Policia Local amb l'Alcaldessa i el regidor de Governació

    Gairebé tots els agents de la Policia Local amb l'Alcaldessa i el regidor de Governació