Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

Serveis mínims vaga general

28 de setembre de 20101. TRANSPORTS (font: empresa Sagalés)

Davant la vaga general convocada pels sindicats CCOO i UGT per al proper dia 29 setembre, la Generalitat ha decretat els següents serveis mínims:


- Serveis Regulars interurbans i urbans: 25% dels serveis compresos entre les franges de 6:30 a 9:30 i de 17:00 a 20:00. Servei mínim d'una anada més una tornada.

- Serveis llançadora de l'aeroport: 50% dels serveis.

- Col·legis Públics: Nomes a centres públics d'infantil i primària de les zones rurals que no tenen transport públic alternatiu

- Transport de Discapacitats: 100% dels serveis


Així, doncs, en les línies interurbanes i urbanes que presten servei a Palau-solità i Plegamans, els serveis mínims que es prestaran són el 25% del servei entre les 6.30 i les 9.30 i entre les 17.00 i les 20.00. La resta del dia no hi haurà servei.


2. SERVEIS PÚBLICS MUNICIPALS I DE CENTRES D'ENSENYAMENT:

a) Personal directiu Ajuntament: una persona per unitat orgànica o centre de treball.

b) Als edificis municipals  hi haurà el personal mínim que asseguri l'atenció ciutadana, el servei de control d'accés als centres públics i el servei de telefonia.

c) Serveis als quals correspongui la tramitació de les actuacions de terminis preclusius o d'actuacions l'incompliment de les quals pugui comportar la pèrdua o perjudicis greus de drets o interessos de terceres persones: una persona per servei afectat.

d) Centres docents públics i privats no universitaris i llars d'infants: A més del personal directiu que depèn de la Generalitat, un bidell per cada centre escolar (que depenen directament de l'Ajuntament). Llars d'infants: la direcció i el 25% de la plantilla.

e) En el centre de treball de la Policia Local , el servei habitual, donat que realitzen la funció d'atenció i gestió de trucades d'urgències i d'emergències, a més de la Policia Local que s'hagi establert que li correspon per torn de servei.