Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

Divendres 8 canvia el sentit dels carrers Padró i Lluís Companys

7 d'octubre de 2010Els carrers Padró i Lluís Companys canviaran el sentit de la circulació de vehicles a partir del divendres 8 d'octubre per tal de millorar la mobilitat de vehicles. Tots dos són de sentit únic i el canvi afectarà a tota l'extensió d'ambdós vials.


El carrer Padró és la via que va del passeig de la Carrerada fins als carrers Barcelona i Dr. Navarro. Aquest canvi de sentit s'efectua per facilitar l'accés a la zona del Pla de l'Alzina des del sud del municipi i descongestionar així el carrer Folch i Torres. A més, amb aquest canvi s'assegura l'alternança dels sentits de circulació als carrers d'aquesta zona del centre.


El carrer Lluís Companys és el que dóna accés a l'entrada i als aparcaments de l'IES Ramon Casas i Carbó. Aquest canvi també es fa per millorar la mobilitat, especialment de les entrades i sortides dels usuaris de l'IES, cosa que repercutirà també en la millora de la mobilitat a l'avinguda Diagonal.


La ciutadania pot acudir als Serveis Tècnics Municipals per resoldre qualsevol dubte sobre aquests canvis en el sentit de la circulació.Imatges relacionades

  • El carrer Padró, vist des del pg. de la Carrerada

    El carrer Padró, vist des del pg. de la Carrerada

  • Vista del c. Padró des del c. Barcelona

    Vista del c. Padró des del c. Barcelona

Documentació adjunta