Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Diplomes per als bars i restaurants que informen correctament els clients

6 d'octubre de 2010L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) va organitzar ahir al vespre un acte de reconeixement als bars i restaurants de Palau-solità i Plegamans que compleixen amb la normativa d'informació al consumidor. El regidor de Consum, Ivan Costa, es va mostrar molt satisfet “perquè els establiments palauencs han demostrat que de manera majoritària compleixen amb les normes, cosa que denota qualitat i el màxim respecte cap als seus clients”.

 

L'acte d'entrega de diplomes és la culminació d'una campanya organitzada per l'OMIC i la Diputació de Barcelona que va iniciar-se a l'abril del 2009. S'han realitzat dues rondes d'¡nspeccions de caràcter informatiu. En la primera es va comunicar als establiments el que estableixen les normatives quant a la informació al consumidor, en aspectes com els rètols que s'han de tenir a la vista, l'exposició de preus, els horaris, els menús i cartes, les factures o tiquets... En la segona es va comprovar el compliment d'aquests requisits. Finalment, ahir es van lliurar els diplomes als bars i restaurants del municipi que han demostrat complir al 100% amb les normatives.

 

L'OMIC recorda els propietaris dels establiments premiats poden recollir el diploma a l'Ajuntament si no van poder assistir a l'acte d'entrega. L'OMIC emprendrà en breu una campanya similar, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, però en aquest cas dirigida als forns de pa del municipi.Imatges relacionades

  • Alguns dels premiats, amb l'Alcaldessa i el regidor de Consum

    Alguns dels premiats, amb l'Alcaldessa i el regidor de Consum