Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

L'Espai Jove l'Escorxador realitza una nova edició del Fem Imatge

13 d'octubre de 2010Arriba la tardor i amb ella el fred, els panellets, les castanyes i… el Fem Imatge!, un taller que des de l'any 2009 permet als joves de Palau explotar la seva part més artística i creativa. El Fem Imatge!, que enguany treballarà el tema de les drogues a partir de la realització de treballs audiovisuals en format curtmetratge (pel·lícules, documentals, musicals...). La idea és produir i transmetre missatges sobre temes de salut.

 

És, per tant, un taller 2 en 1, ja que per una banda, els joves poden crear els seus propis curts i aprendre a utilitzar tot tipus de programes que els ajudin a la realització d'aquests, però també, duen a terme un projecte de sensibilització sobre aspectes referents a la salut (drogues, malalties de transmissió sexual…) d'una manera molt més propera i atractiva.

 

 

Tots els participants podran gaudir d'ordinadors connectats a la xarxa, càmeres de vídeo que aprendran a fer funcionar, programari informàtic i experts en producció digital i la salut. Amb això, no només es pretén motivar als joves a participar, sinó que també sàpiguen per sí mateixos expressar-se lliurement sobre certs temes que a vegades són més difícils de fer conèixer sense tabús, com ho són les drogues.

 

 

Així doncs, des del butlletí digital Salut Jove voldríem animar a tots els joves que d'una forma voluntària els agradaria ser directors, actors, realitzadors, productors o guionistes del seu propi curt i fer conèixer de més a prop la visió que tenen els joves sobre la salut.

 

Per a més informació truqueu al 93 864 51 18 (Espai Jove l'Escorxador) o envieu un correu a joventut@palauplegamans.cat

 

 

(Per Laura Rosa)Imatges relacionades

  • Imatge extreta del Banc d'Imatge i So del Ministeri d'Educació

    Imatge extreta del Banc d'Imatge i So del Ministeri d'Educació