Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Una multitud gaudeix de la festa per celebrar el centenari d'en Massagran

18 d'octubre de 2010La Gran Massagranada i els seus reclams fan que grans i petits s'ho passin d'allò més

Centenars de persones van acudir ahir, diumenge 17 d'octubre, al Parc de l'Hostal del Fum per gaudir de la Gran Massagranada, la festa popular organitzada per l'Ajuntament de Palau-solità i la Fundació Folch i Torres per celebrar el centenari de la creació d'en Massagran, un dels personatges més populars de la literatura infantil creada per Josep M. Folch i Torres.

“Estem molt satisfets per l'èxit de la convocatòria i que tantes persones hagin gaudit de les activitats organitzades per commemorar el centenari d'un personatge tan popular”, resumeix el regidor de Cultura, Miquel Truyols. La Gran Massagranada va començar a les 9 del matí i es va estendre fins a les 14h i va comptar amb la participació del capgròs Massagran, que ja forma part dels Geganters i Grallers de Palau-solità i Plegamans. Hi va haver temps, doncs, per a un complet programa d'activitats i reclams.

L'objectiu era que tots els participants a la Massagranada poguessin reviure les aventures del Massagran. Durant tot el matí es van formar llargues cues per gaudir dels viatges en tren pel ferrocarril d'esbarjo que discorre pel Parc de l'Hostal del Fum, gràcies a la col•laboració de l'Associació Cultural Amics del Tren. Molts dels assistents van poder gaudir també dels viatges en globus aerostàtic, així com de jocs populars i tallers.

La propera activitat per commemorar el centenari d'en Massagran serà el proper 14 de novembre. Tindrà lloc la inauguració del Jardí de la Casa Folch i l'exposició del centenari d'en Massagran. Serà a partir de les 11 del Matí al Castell de Plegamans.

Les activitats per commemorar el centenari del mític personatge d'aventures han estat organitzades per la Fundació Folch i Torres i la regidoria de cultura de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.


Imatges relacionades

 • Eva 8251

  Eva 8251

 • Eva 8341

  Eva 8341

 • Eva 8361

  Eva 8361

 • Eva 8384

  Eva 8384